Visuri împlinite: Un 1 Iunie de neuitat! Kendame, ghete de fotbal, masini cu telecomanda si hainute!

Invitaţi de FRF, copiii de la Şcoala Socială Sportivă s-au simţit din nou ca nişte mici vedete! S-au simţit precum Keşeru, Alibec sau …Daum!
25 mai 2017
JURNAL DE COPA ALMA, prima zi: baie în Oceanul Atlantic și interviuri la Real Madrid TV
26 iunie 2017

Visuri împlinite: Un 1 Iunie de neuitat! Kendame, ghete de fotbal, masini cu telecomanda si hainute!

Christian Rodseth, CEO, si angajatii Johnsson and Johnsson au oferit cadouri de Ziua Copilului fiecarui mic fotbalist de la Scoala Sociala Sportiva!
Mai întâi a fost un copac! Desenat superb chiar pe holul birourilor de la Johnsson and Johnsson, arborele avea la fiecare ramura ”frunze” din hârtie pe care erau descrise toate cele 45 de cazuri ale copiilor de la Școala Socială Sportivă. Copacul a avut un succes imens. Angajații multinaționalei s-au îndrăgostit de copii fără să îi vadă. Fiecare dintre ei a luat câte o ”frunză”, unii chiar mai multe, și au încercat să le facă un 1 Iunie cât mai fericit, oferindu-le cadou mult visat.
Gândită de Ioana Nainer, coordonatorul de CSR al J&J, acțiunea prin care fiecare copil din cadrul Școlii Sociale Sportive a primit cadoul mult dorit de Ziua Copilului a fost un adevărat succes. Zecile de pachete de cadouri au fost transportate la sediul Asociației FDP, cea care coordonează proiectul în Sectorul 3, de 4 ani. Iar marți, 30 mai, la ora prânzului, au venit copiii. Au fost prezenți 20 de fotbaliști din grupa mică. Ceilalți erau la școală și au intrat în posesia cadourilor o zi mai târziu.
Kendame, ghete de fotbal pentru gazon sintetic, ghete de fotbal pentru gazon, mingi, penny-board, masini cu telecomanda, treninguri, hanoroace sunt doar unele din dorințele copiilor, dorințe care au devenit realitate datorită prietenilor de la Johnsson and Johnsson. Cadourile au fost oferite copiilor chiar de către Christian Rodseth, CEO Johnsson and Johnsson România, care a venit la sediul FDP alături de mai mulți membri ai J&J. Bucuria copiilor a fost imensă când au desfăcut pachetele și au văzut jucăriile și articolele mult dorite. Iar emoția lui Christian Rodseth a fost pe măsură.
Printre zecile de cadouri, au început discuțiile despre fotbal. Christian și ceilalți s-au amuzat enorm discutând cu micii fotbaliști despre dilemele Messi sau Cristiano Ronaldo, Real sau Barcelona, Dinamo sau FCSB. Evenimentul s-a încheiat cu invitația adresată copiilor la un pahar de suc alături de noii prieteni. Paharele vărsate, din greșeală, au făcut și ele parte din decor în râsetele tuturor.
”A fost o mare și plăcută surpriză pentru copii. Fiecare și-a spus dorința, iar prietenii de la Johnsson and Johnsson le-au îndeplinit-o. Pentru majoritatea copiilor a fost cel mai frumos 1 Iunie!
Mulțumim încă o dată domnului Christian Rodseth și tuturor prietenilor de la J&J care au făcut acest lucru posibil!”, a precizat Ania Nedelcu, director PR & Fundraising al Asociației FDP- Protagoniști în educație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *